Aisea ua amata ai ona fa'aogaina taga tote pepa fa'ailoga igoa fa'ailoga?

Ou te talitonu e tatau ona tatou iloa ina ua tatou o atu i le faleoloa lauiloa e faatau ai lavalava, ofuvae ma seevae i nai tausaga ua mavae, o ato lima na faʻaaogaina e le taʻiala faʻatau e masani lava i palasitisi.Fa'aaogā se taga pepa kraft, o le a le mea o lo'o tupu?

1. I le avea ai ma se ituaiga fou o mea e fa'alelei ai le Eco, o taga pepa kraft e iai le lelei o le faigofie ona pala ma toe fa'aaogaina.I le avea ai o se atinaʻe faʻavaomalo, o le filifiliga o taga pepa kraft e tatau foi ona tausisia le tulaga o le puipuiga o le siosiomaga.
2. Pepa pepa Kraft, faʻatusatusa i isi taga pepa (e pei o taga pepa paʻepaʻe, taga pepa uliuli, taga pepa faʻapitoa), e sili atu ona taugofie.I le avea ai ma se atina'e fa'a-fa'aola vave, o le fa'atonuga maualuga o tau sa avea ma fa'amuamua..
3. E tusa ai ma le tau, o le eseesega tele i le va o kamupani faʻatauvaʻa ma pisinisi taugata o foliga o taga pepa.O le manuia o le ZARA, o le suiga vave o sitaili o lona faʻatauvaʻa autu, lea e manaʻomia ai le totogiina o le tele o tupe mo suʻesuʻega.O le taga pepa Zara e foliga mai o se galuega faigofie e ave, ma o manaoga faʻapitoa e matua maualalo.E masani lava o se lolomi monochrome faigofie e mafai ona ausia atoatoa lana lava sini, ma o le taga pepa kraft o le tuʻufaʻatasiga sili ona taugofie o lomitusi monochrome.

E ese mai i le mea lea o le pisinisi taugata, o taga pepa na e matua faigata tele faiga e te faʻafefe ai, o nei faiga e le mafai ona ausia i taga pepa kraft.
O le mea lea ou te manatu e faʻaaoga ai e Sara taga pepa faʻatau pepa.
O le mea moni, ua matou vaʻaia foʻi le tele ma le tele o kamupani faʻapitonuʻu o loʻo faʻaaogaina foi taga pepa kraft, e pei o Anta, Li Ning ma isi.
I se tasi itu, o le taga pepa kraft e tali atu i le valaau mo le puipuiga o le siosiomaga, i le isi itu, e manatu foi mo tagata faatau.Pe a faatusatusa i le taga palasitika, o le tulaga lelei o le taga pepa kraft e mautinoa lava e sili atu, ma le numera o taimi e toe faʻaaogaina e tatau ona sili atu.


Taimi meli: Sep-21-2022